fbpx

HydraFacial

Ontdek je mooiste huid in slechts 3 stappen

Het is dé behandeling van de Amerikaanse sterren en ook bij ons is HydraFacial ondertussen enorm geliefd. Hoe kan dat ook anders: het resultaat is instant zichtbaar en blijft ook op lange termijn aanwezig! Na de behandeling wandel jij buiten met de mooiste huid van je leven. HydraFacial herstelt namelijk niet alleen je huid, het verbetert de kwaliteit ook aanzienlijk. Klinkt goed, toch?

Drie stappen, dertig minuten

Bij een HydraFacial werken we standaard in drie stappen wat nog aangevuld kan worden met een vierde en vijfde stap (afhankelijk van het type HydraFacial.)

Stap 1: reinigen en peelen

Eerst wordt een nieuwe huidlaag blootgelegd dankzij een zachte reiniging met milde exfoliëring. De dode huidcellen worden losgeweekt waardoor die doffe huid als sneeuw voor de zon verdwijnt. Deze stap zorgt er ook voor dat de ingrediënten gemakkelijker opgenomen worden door je huid.

Daarnaast peelen we de huid met glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur zorgt voor structuurverbetering van de huid (denk aan grove poriën of fijne lijntjes en rimpels.) Salicylzuur daarentegen zorgt ervoor dat de talg in de poriën gaat verweken waardoor we het kunnen verwijderen.

Stap 2: extracties + hydratatie

Een HydraFacial kan je vergelijken met een stofzuiger met sterke zuigkracht. Tijdens de tweede stap zorgen we voor een extreem diepe reiniging van je huid: onzuiverheden, talg, restjes make-up… alles wordt verwijderd met pijnloze zuigkracht.  Al dat vuil wordt opgevangen in een fles, zo zie je direct hoe vuil je huid eigenlijk wel is!

Stap 3:  insluizen en beschermen

Als laatste stap gebruiken we een cocktail van peptides, hyaluronzuur en antioxidanten. Dit werkt anti-aging en hydraterend maar zal er ook voor zorgen dat je huid beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Wat doet het voor je huid?

  • Je krijgt een mooiere huidtextuur.
  • Rimpels en fijne lijntjes vervagen.
  • Hyperpigmentatie neemt af.
  • De talgproductie normaliseert.
  • Een gehydrateerde huid.
  • Je huid straalt, een gezonde gloed is het gevolg!

Geschikt voor alle huidtypes 

HydraFacial is goed voor elk huidtype, zelfs voor de gevoelige huid en voor tal van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekjes, UV-schade, zwarte puntjes, fijne lijntjes en rimpels (…)  Er zijn verschillende serums die afhankelijk van jouw huidtype worden ingezet.  Alleen maar goeds voor je huid!

Wanneer zie je resultaat? 

Het resultaat is instant zichtbaar na de eerste behandeling, toch raden we je aan om elke maand langs te komen voor een HydraFacial. Wist je namelijk dat je huid elke maand vernieuwt? De dode huidcellen, talg en bacteriën stapelen zich in deze periode weer op en dan wordt je huid helaas dof en verdwijnt die stralende teint…. 

Een maandelijkse HydraFacial zorgt niet alleen voor een dieptereiniging van je huid, het zal ervoor zorgen dat je resultaat behouden wordt. Een gezonde en stralende huid, dat wil toch iedereen?