fbpx

HydraFacial

HydraFacial: de meest gestelde vragen over deze behandeling 

HydraFacial, dat is de behandeling waarmee je de kwaliteit van je huid verbetert. Elke maand stapelen dode huidcellen zich op waardoor je stralende huid spijtig genoeg niet zo stralend blijft… Gelukkig is daar een oplossing voor. Als je elke maand langskomt voor een HydraFacial, dan geniet je echt van de beste huid van je leven. Je kan het vergelijken met een krachtige stofzuiger die al het vuil, dode huidcellen en bacteriën opzuigt. Het resultaat is een healthy, glowing skin. 

Benieuwd of dit is iets voor jou is? Ik geef je graag een antwoord op de meest gestelde vragen!

Zie ik direct resultaat? En hoe lang geniet ik van het resultaat? 

Ja, het resultaat is instant na je behandeling zichtbaar. Je geniet 4 weken lang van een stralende huid. Wist je dat na een viertal weken je huid terug volledig vernieuwd is? Dat wil ook zeggen dat de dode huidcellen zich stilletjes aan weer opstapelen. Daarom is HydraFacial zo geschikt als maandelijkse behandeling, als je iedere maand terugkomt geniet je altijd van je meest stralende huid. 

Bij Huid & Bodyplan krijg je trouwens je 6de behandeling gratis, als je maandelijks langskomt. We werken met een beurtenkaart zodat we onze trouwe klanten extra kunnen belonen. 

Is een Hydrafacial echt belangrijk? 

Als je denkt dat je huid niet vuil is, kijk dan eens naar deze foto. We deden een HydraFacial bij een van onze klanten en dit is het resultaat. Met 1 HydraFacial hebben we ervoor gezorgd dat haar huid weer helemaal gereinigd is. 

Bij een HydraFacial doen we de volgende stappen: 

    • Reinigen en peelen waarbij we een nieuwe huidlaag blootleggen dankzij een zachte reiniging en milde exfoliëring. 
    • Extractie en hydratatie zodat we onzuiverheden kunnen verwijderen en de huid daarna kunnen verzorgen met hydratatie. 
    • Insluizing + bescherming: de huid krijgt hierdoor een antioxidantenboost. Dit zorgt ook voor de mooie gloed. 

Of kies voor een focus behandeling waarmee we met specifieke boosters en LED therapie plaatselijk pigment of expressie rimpels gaan aanpakken. Nog een optie: kies voor de full versie waarbij we met specifieke boosters en LED therapie anti-aging of kalmerend en hydraterend gaan werken over je volledige gelaat.

Is HydraFacial geschikt voor mij? 

Absoluut, HydraFacial is namelijk geschikt voor elk huidtype. Dat komt omdat we met verschillende serums werken die gericht zijn op specifieke huidproblemen zoals zwarte en witte puntjes, acne, pigmentvlekken, rimpels, … 

Geen last van huidproblemen? Ook dan is HydraFacial geschikt om je stralend velletje te behouden. Elke huid heeft verzorging nodig, zodat je ook op lange termijn van een gezonde huid kan genieten.

Wat is de prijs van de behandeling? 

De prijs is afhankelijk van het type HydraFacial. Voor de HydraFacial Signature (de drie stappen) betaal je €150.

Je huid is die investering meer dan waard, dan geniet je heel het jaar door van een stralend velletje. Maak je afspraak via de online agenda: www.huidenbodyplan.be/afspraak/

Zoek je een instituut in Mechelen? 

Bij Huid & Bodyplan in Hombeek (Mechelen) kan je terecht voor HydraFacial en andere huidbehandelingen. Je kan direct kiezen voor een HydraFacial of maak een afspraak voor een huidanalyse zodat we een plan op maat van jouw huid kunnen opstellen.

Wist je dat heel wat bekende celebrities zweren bij HydraFacial? Ze gaan net voor hun optreden langs voor een HydraFacial zodat hun huid er geweldig uitziet. Ervaar het eens zelf en kom langs voor een behandeling. Je moet het zelf een keer ervaren. Maar ik waarschuw je… het werkt verslavend. 😉 Onze klanten zijn er dol op en ook wij zijn fan! 

Tot snel? 

Siana – Huid & Bodyplan