fbpx

Ontdek RainPharma

100% Made in Belgium

Pure, natuurlijke producten die echt werken: dat is waar RainPharma voor staat. Het is in 2006 dat Dominique Bastin, de oprichter van RainPharma, een gamma van voedingssupplementen op de markt wou brengen. De grote voorwaarde: de samenstelling van de producten moest en zou natuurlijk zijn en ook echt werken. Door die hoge eisen is het pas in 2010 dat de eerste producten effectief klaar waren. 

Een persoonlijk verhaal 

Aan de oprichting van RainPharma gaat een persoonlijk verhaal vooraf.
Het is tijdens en na zijn studententijd dat Dominique Bastin ervoer wat het ‘niet zo gezonde studentenleven’ met je lichaam doet. De rasechte studenten leven meestal ongezond want magnetronmaaltijden zijn dan wel gemakkelijk, maar allesbehalve goed voor je. 🙂 

Hij kreeg ineens last van het ene kwaaltje na het andere… enkele bevriende orthomoleculaire artsen raadden hem daarom aan om voedingssupplementen te proberen om bepaalde tekorten terug aan te vullen. Op dat moment bestond dat nog niet in België, en dat bracht Dominique op ideeën. Waarom niet zelf een merk starten? Et voilà: zo is RainPharma geboren: een Belgisch merk met no-nonsense producten die doen wat ze beloven. 

Een sterk, gezond lichaam en een stralende huid

Het begon met het aanbod voedingssupplementen gevolgd door de gekende eiwitshakes. Ondertussen is RainPharma veel meer dan dat: ze hebben ook een aanbod plantaardige lichaams- en gezichtsverzorging, badproducten en aromatherapie. Steeds met respect voor je gezondheid, je huid en het milieu. 

Het aanbod: 

  • voeding & voedingssupplementen
  • aromatherapie
  • badproducten
  • huidverzorging

Het is de combinatie van alles: RainPharma is een levensstijl

RainPharma gelooft in een holistische aanpak, iets waar we bij Huid & Bodyplan ook enorm veel belang aan hechten. Ik ben dan ook ontzettend trots dat wij bij de eerste centers hoorden die tien jaar geleden als eerste van start zijn gegaan met de producten van RainPharma.

Een holistische aanpak wil zeggen dat wij naar het geheel kijken. Holisme komt van het Griekse woord ‘holos’ wat vertaald kan worden als ‘geheel’. Alles is met elkaar verbonden, daarom starten we steeds met een intakegesprek waarin we naar verschillende zaken kijken zoals je voedingsgewoontes, leefgewoontes, eventuele lichamelijke klachten, stress, … 

Een mooie huid start van binnenuit 

We geven je niet alleen advies over gelaatsverzorging maar ook over voeding, want echte schoonheid, die zit vanbinnen. Je kan oneffenheden langs de buitenkant wel wegwerken, maar daar pak je het probleem nog niet mee aan. Je huid en je gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedere huid is ook anders en dat vraagt om een individuele en holistische aanpak. 

1 dag 21% korting

Ook wij volgen de adviezen in verband met COVID-19 op, daarom hebben we besloten dat onze RainPharma Spring Shopping Day op 21 maart 2020 niet kan doorgaan. We willen namelijk graag dat iedereen gezond blijft en we wensen je alleen het beste toe.

Maar… we zetten ‘minder’ goed nieuws graag om in goed nieuws: de 21% korting pakken wij jou niet af!  Je kan dus nog tot 20 maart jouw verlanglijstje naar me doorsturen (zowel telefonisch, via mail als via de blog)

Er zijn daarna 2 ophaalmomenten mogelijk:

  1. We ontvangen je graag op 20.03.2020 maar dan wel op afspraak (online of telefonisch). Indien deze datum niet past, bel ons even op: 015 65 86 26
  2. Wens je liever niet langs te komen? Dan komen wij gewoon tot bij jou op zondag 22.03.2020

 

Ontdek het assortiment en stel je verlanglijstje met jouw favorieten nu al op! Advies nodig? Kom op voorhand al eens langs bij Huid & Bodyplan.

Mijn Verlanglijstje

Fan van RainPharma? Fijn! Omdat de actie slechts één dag geldt, raden we aan je verlanglijstje nu op te stellen. Stuur het ons voor 20 maart, dan staat jouw linnenmand voor je klaar met je favoriete producten erin. Is er nog plaats over? Dan kan je de linnenmand zelf nog verder aanvullen.

Praktische info

Wanneer? 2 ophaalmomenten: We ontvangen je graag op 20.03.2020 maar dan wel op afspraak. Als deze datum niet voor jou past, neem dan even telefonisch contact op met ons. Wens je liever niet langs te komen? Dan komen wij gewoon tot bij jou op zondag 22.03.2020.
Waar? Schoorstraat 14, 2811 Hombeek (Mechelen)
Hoe? Geef op voorhand je verlanglijstje door. Doe dat voor 20 maart, dan staat jouw linnenmand voor je klaar met je favoriete producten erin. Is er nog plaats over? Dan kan je de linnenmand zelf nog verder aanvullen. Stuur jouw lijstje door via mail of neem telefonisch contact op: 015 65 86 26

 

Wil je samen je verlanglijstje opstellen?

Je kan online een afspraak inplannen voor het samen opstellen van je verlanglijstje. Daarnaast kan je ook een afspraak maken als je graag kennismaakt met RainPharma.