fbpx
Home » Huid & Bodyplan » Esthetiek

Esthetiek

“Een reeks zorgvuldig uitgekozen esthetische behandelingen die jouw schoonheid op een natuurlijke manier extra accentueren.”

Make-up bar – Mii Mineral Make up

 

Mii heeft geen talloze looks, maar is een zorgvuldig uitgekozen make-up gamma, op minerale basis, met oa een 100% zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jou naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. 

Omdat we zuivere minerale pigmenten gebruiken zonder vulmiddelen zoals talk, geven onze foundations een buitengewone dekking die nauwelijks moet worden bijgewerkt & die zelfs door de meest gevoelige huid goed verdragen wordt. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid.

Privé workshop

N

Volgens thema klant (dag, feest, ...)

N

Kleurbepaling en advies van onze visagiste

N

Je kan nadien ook zelf aan de slag

N

Onze visagiste doet alles stap voor stap één kant van je zo leer je er zelf met werken.

N

Cadeautip! Ook leuk & origineel om als cadeau te geven

Duur van de workshop

60 min.  |   60 euro

Mii Brows

Er wordt gebruik gemaakt van een gepersonaliseerde aanpak & diverse technieken om tot de ‘perfecte’ WENKBRAUW te komen, aangepast aan het gelaat van de klant.

De Mii Brows hebben een heel natuurlijk resultaat.

Behandeling Stappenplan

N

Vorm bepalen

N

Kleuren

N

Trimmen & Waxen

N

Touch up

Duur van de behandeling

 45 min.  |   45 euro  |  My first

 30 min.  |   35 euro  |  My next 

Henna Brows

De henna-techniek kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes (vijf weken), maar ook de huid (twee weken). Je wenkbrauwen krijgen zo een mooier en voller effect en een meer uitgesproken resultaat.

Als je wenkbrauwen dus te fervent geëpileerd zijn en je wil niet meteen voor microblading of micropigmentatie gaan, dan kan je kiezen voor hennabrows.

Behandeling stappenplan

N

Vorm bepalen

N

Kleuren met henna

N

Trimmen & Waxen

N

Touch up

Duur van de behandeling

 60 min.  |   60 euro  |  My first

 45 min.  |   45 euro  |  My next   

Maxelle Wimperlift

Het hebben van mooie, lange en volumineuze wimpers staat hoog op het verlanglijstje van vele vrouwen. Het liefst heeft men de wimpers tevens mooi gelift voor een open blik die de ogen optisch groter maakt. Niet voor niets is mascara één van de best verkochte make-upproducten. 

De nieuwe en revolutionaire LVL-methode zorgt echter na slechts 1 behandeling van 60 minuten, gedurende 6 weken voor Lange, Volumineuze en geLifte wimpers. Dit alles, zonder dat daar een wimperkrultang of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!

Behandeling voor

N

Gekrulde, lange wimpers

N

Geen mascara nodig

N

Ogen optisch groter

N

Na slechts 1 behandeling

Prijzen wimperlifting

60 min.  |   65 euro

Berodin Wax (USA)

Berodin® Waxen zijn zachtaardig, effectief en ontworpen voor het gemak en snelheid in harsen. De Berodin-lijn is geformuleerd om te worden verwarmd en op lage temperaturen te worden aangebracht, is minder kleverig dan traditionele wax en is ideaal voor alle huid- en haartypen

Behandeling voor

N

Snel harsen

N

Snel harsen

N

Lage temperatuur

N

Alle huid en haartypes

Prijzen Berodin Wax

Je vind alle prijzen op de prijslijst onder Beautyplan