fbpx

Lignavita eiwitdieet

Lignavita is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserve.

Lignavita (eiwitrijk dieet)

Doe zoals Hanne Troonbeeckx, kies nu voor Lignavita!

Wil je op een discrete manier gewicht verliezen?
Kies dan voor Lignavita! De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van onze dagdagelijkse voeding.

Hoe slank je af?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en altijd af met dat vervelende jojo-effect.

Voordelen

  • makkelijk en effectief gewichtsverlies
  • goodbye hongergevoel, hello vitaliteit
  • behoud van de spiermassa (stabilisatie)
  • tot 85% vetverbranding
  • wetenschappelijk onderbouwd & onder professionele begeleiding
  • lekkere gevarieerde & uitgebalanceerde gerechten, koekjes , brood , muesli, soep, zoute snacks, en meer
  • langdurige resultaten & opvolging

Programma’s

  • Afslankprogramma : voor al wie overgewicht op een snelle & doeltreffende manier wenst aan te pakken
  • Onderhoudsprogramma : voor al wie die paar extra kilootjes op een minder strikte & doeltreffende manier wenst aan te pakken of na culinaire verplichtingen

Veelgestelde vragen

Is dit hetzelfde dieet als het Pronokal dieet van Bart De Wever?
Het principe is hetzelfde. Alleen is Lignavita een Belgisch bedrijf en Pronokal een Spaans.
Wat is een eiwitdieet?
Het dieet is gebaseerd op maaltijden die een minimum aan koolhydraten en vetten bevatten. In de plaats daarvan nemen we eiwitsupplementen zodat we tijdens het snelle vermageringsproces de spieren niet afbreken. Doordat we onze spieren behouden, blijft onze verbranding na het dieet dezelfde. Een jojo-effect is dus uitgesloten.
Kan iedereen met een eiwitdieet beginnen?
In principe wel. Diabetici mogen het dieet soms niet volgen. Ook mensen met kanker, slechte werking van de lever of de nieren, een recent hartinfarct, hebben de goedkeuring van hun arts nodig. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven mogen in ieder geval niet starten.
Is het een gezond dieet?
Het antwoord op deze vraag is volmondig ja. Wanneer u een proteïnedieet volgt bij een deskundig centrum, wanneer u de instructies strikt naleeft én wanneer u de extra vitamines en mineralen consequent inneemt, dan heeft het proteïnedieet geen enkel neveneffect voor de gezondheid. Wanneer onze patiënten zowel voor als na het dieet een bloedonderzoek aanvragen bij hun huisarts, blijken de resultaten na het dieet altijd beter dan voor het dieet. Men voelt zich veel fitter en levenslustiger.
Is het een duur dieet?
Het eiwitdieet staat niet bekend als een erg goedkoop dieet. U moet in de beginfase van het dieet immers verschillende malen per dag een eiwitsupplement nuttigen. Maar, het resultaat is er snel en U hoeft natuurlijk ook minder boodschappen te doen.
Hoe begin ik aan zo'n dieet?
U maakt een afspraak voor het ‘intake-gesprek’. Gedurende een uur krijgt u alle mogelijke uitleg, uw lichaamswaarden worden opgemeten ( zoals gewicht – vetmassa – spiermassa – BMI – Kcal verbruik, enz ) zodat wij u een aangepast programma kunnen voorschrijven en u zonder zorgen kan starten. Omdat het misschien veel informatie tegelijkertijd is, krijgt u alle uitleg ook nog eens schriftelijk mee naar huis. U krijgt bovendien een overzichtelijk weekschema mee en we helpen u om de juiste producten uit te kiezen. Daarna komt u op geregelde tijdstippen terug om na te kijken of u goede resultaten haalt en of we de resultaten kunnen optimaliseren.
Heb ik geen honger tijdens het dieet?
Nee, u heeft helemaal geen honger. U zal zich ook niet moe of slap voelen. Dat komt omdat het lichaam na drie dagen in ‘ketose’ gaat. Het lichaam gaat nu de vetten verbranden in plaats van bijvoorbeeld koolhydraten. De ketonlichaampjes in de maag houden het hongergevoel weg. Bovendien voelt u zich door dit proces ineens veel fitter en levenslustiger.
Goh, ik zie die poedertjes toch niet zitten ...
Het is inderdaad een gekke gedachte dat u gedurende een korte periode poedertjes gaat klaarmaken om in te nemen. Maar hier moet u zich even overzetten. Deze eiwitsupplementen zijn geen vervangmaaltijden. Bovendien bestaat het assortiment uit meer dan poedertjes alleen. Zo bestaan er ook pudding, smoothies, broodjes, koekjes enz., die in beperkte mate ook genuttigd mogen worden. De enige reden waarom die supplementen noodzakelijk zijn, is omdat ze goed zijn voor de gezondheid van het lichaam. Deze natuurlijke eiwitten zorgen er immers voor dat u de spiermassa behoudt en geen roofbouw op het lichaam pleegt. Ze zorgen ervoor dat u op een lichaamsvriendelijke manier een snel en stabiel resultaat kan bekomen. Wanneer u de juiste plantaardige eiwitten gebruikt en bepaalde supplementen om eventuele verzuring te neutraliseren, dan kan u op beide oren slapen.
Ik heb toch nog heel wat vragen
Geen enkel probleem. Deze site bevat immers enkel de basisinformatie. Spring gerust binnen. Graag geven wij u een persoonlijk en vrijblijvend advies. We zullen u ook vertellen hoeveel kilogram u moet verliezen en of het dieet geschikt is in uw persoonlijke situatie. Als u echter al overtuigd bent, dan kan u meteen een afspraak maken voor het intake gesprek. We helpen je op weg en begeleiden je van het begin tot het einde. De meeste mensen komen bij ons terecht via mond-aan-mond-reclame. Kijk ook eens op Tips en Weetjes