fbpx

LPG® Endermologie

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100% natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).
In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Na 30 jaar expertise en wetenschappelijk onderzoek, creëert LPG® een nieuw patent om al deze natuurlijke mechanismen te beheersen tijdens één enkele behandeling.

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen).

Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

Het doeltreffende en natuurlijk huidverbeterend ritueel

LPG® biedt mannen en vrouwen die bekommerd zijn om hun schoonheid en veeleisend zijn voor hun gezondheid al meer dan 30 jaar lang apparatuur op het snijvlak van de technologie die hen 100 % tevredenheid bieden.

De endermologiebehandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking.

Endermologie® integreren in je dagelijkse leven is kiezen voor een slimme en verantwoorde levensstijl om je lichaam en gelaat te beschermen tegen de tand des tijds.

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Cellulitis gladstrijken

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd… De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

Terug lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

Veelgestelde vragen over Endermologie

Over endermologie bestaan nog veel misverstanden. Hier geven we antwoord op enkele van de meest gestelde vragen over deze nieuwe behandelmethode.

Wanneer en hoe lang zie ik resultaat?
Vanaf de eerste behandeling kunt al merken dat de behandelde zones minder compact en minder verstopt zijn. Bovendien voelen uw benen veel lichter aan. Uw huid zal bovendien zachter en gladder aanvoelen. De resultaten worden na 6 behandelingen nog meer zichtbaar: vetvolumes nemen af, vetkussentjes beginnen te verdwijnen en uw huid wordt strakker.

Meestal zijn er 10 à 20 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Deze worden besproken tijdens de Intake + Bodyscan. Nadien kan u dit resultaat behouden met een maandelijkse onderhoudsbeurt.

Is deze techniek pijnlijk?
Nee. Integendeel: de behandeling moet een echt wellness moment zijn. Hoewel de endermologie behandeling intens en doeltreffend is, mag het nooit pijnlijk zijn.

Natuurlijk zullen bepaalde plaatsen gevoeliger zijn dan ander dus vraag de specialist om de intensiteit af te stellen op basis van uw gevoel.

Is het aangeraden ook te sporten en te diëten?
Dat raden wij wel aan. Door in beweging te blijven en te letten op uw voeding voorkomt u dat de vetrolletjes die we hebben weggehaald met de endermologie behandeling weer terugkomen.

Ook behaald men sneller het gewenste resultaat indien men minstens 20 minuten sport op de dag van de behandeling

We raden aan de speciaal ontwikkelde voedingssupplementen van LPG Endermologie te gebruiken tijdens en na de kuur.

Voor & na