fbpx

Cosmelan

De resultaten van een Cosmelan behandeling zijn snel te zien. Na Ă©Ă©n tot drie maanden gaan de pigmentvlekken verminderen of volledig verdwijnen.

Waarom Cosmelan?

Cosmelan® wordt al meer dan 25 jaar lang gezien als dé methode om pigmentatievlekken te behandelen. Het is de enige behandeling waarmee je 95% van het diepliggend melasma, dat veranderwoordelijk is voor hyperpigmentatie, kan wegwerken.

Dankzij het intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert, kunnen ook nieuwe donkere vlekken bestrijd worden.
De hyperpigmentatie verdwijnt dus niet alleen maar heeft ook veel minder kans om terug de kop op te steken.

Hoe?

Een kuur van 3 sessies om de 2 weken + 6 cosmedische Mesoestetic® thuisproducten

Het resultaat

De resultaten van een Cosmelan behandeling zijn snel te zien. Na Ă©Ă©n tot drie maanden gaan de pigmentvlekken verminderen. In sommige gevallen zijn de pigmentvlekken zelf volledig verdwenen, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling.

Naast een zichtbare vermindering van de pigmentvlekken heeft de behandeling nog enkele andere voordelen zoals:

> Bescherming tegen veroudering van de huid
> Maakt de huid zacht en egaal
> Vermindert acné en andere oneffenheden
> Verhelderende werking van de huid


Veelgestelde vragen

Wat zijn de verschillende stappen in de behandeling?

10 tot 14 dagen voor de Cosmelan behandeling doen we eerst een voorbereidende peeling van Mesoéstetic. Na 2 weken rusttijd brengen we de Cosmelan peeling de eerste maal aan. Hierbij wordt de huid telkens goed gereinigd en ontvet waarna de peeling wordt aangebracht. Het Cosmelan masker moet afhankelijk van het huidtype tussen de 6 a 12 uur aan blijven. Na de nodige inwerktijd wordt de peeling thuis afgenomen en dient de behandeling worden verder gezet met de nodige thuisverzorgingsproducten. Na 2 weken doen we een verzorgende gelaatsverzorging met LED-therapie . Na 4 weken wordt de Cosmelan peeling, afhankelijk waar en indien nodig, nogmaals herhaald.

Wat na de behandeling?
De eerste dagen kan de huid enkele zaken vertonen zoals:
> roodheid
> droog en trekkerig
> vervelling
> zwelling
> jeuk
> branderig

Deze effecten zijn volstrekt normaal en kunnen 7 tot 10 dagen aanhouden.

Is deze behandeling veilig?

Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings. De Cosmelan is een gepatenteerde peel, ontwikkeld door Dr. Krulig, plastisch chirurg in Venezuela en is volkomen veilig. Daardoor kunnen alle fototypes met de Cosmelan peel behandeld worden. Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.


Nazorg


Opties

> Hydrafacial 2 stappen ( intensieve zuivering & extractie )
> Needling ( zonneschade I grove poriën littekens I pigment I huidversteviging )
> Gelaatsmassage met vitaminen ( onstpanning en vitaminenboost )
> Decolleté meebehandelen


Meer info

Voor & Na