fbpx

Electro-sonic Essential

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

ENVIRON YOUTH RESET

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ENVIRON MOISTURE BOOST

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringredi├źnt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

ENVIRON COMFORT CALM

Ideaal voor de gevoelige, ge├»rriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingredi├źnten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ENVIRON RADIANCE REVEAL

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingredi├źnten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

ENVIRON VITAMIN TOUCH (ZONDER DF)

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essenti├źle vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.