fbpx

HYDRAFACIAL™

De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn.
De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten – dezelfde ingrediënten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De HydraFacial™ LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

HydraFacial™ is de favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

BEHANDELING

Signature

✔ Reiniging + Peelen

legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en milde exfoliëring

✔ Extractie + Hydratatie

verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense en perfecte hydratatie

✔ Insluising + Bescherming

verzadigt de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren = huid in balans

Deluxe

✔ + Booster ( filler of pigment, … ) + LED (celregeneratie)

Platinum

✔ + Lymfedrainage ( activeert de huid terug haar jeugdige stoffen aan te maken )

OPTIES

✔ Extra Booster

✔ Ledtherapie

✔ Photogen (ladiofrequentie)

✔ Mesopeel (fruitzuurpeeling)

✔ Needling (lichte perforatie)

✔ Rugbehandeling

Voor & na