fbpx

HYDRAFACIAL™

De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn.

HydraFacial™ is de favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco!

In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

Al meer dan 15 jaar de referentie voor huidverbetering in Amerika en bij ons de TOP behandeling van het moment!

3 stappen I 30 minuten ” de beste huid van je leven”

De HydraFacial™ techniek en serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, oppervlakkigepigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes.

Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Hydrafacial™ is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met je dagelijks Environ thuisprogramma om tot het gewenste resultaat te komen. 

De HydraFacial™ LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

 

NOOD AAN EEN BOOST?

Kies dan voor een Full ( volledig gelaat ) of Focus ( zone ) booster behandeling en pak pigmentatie, fijne lijntjes, … op een efficiente manier aan. 

NASSIF MD Hyaluronzuur Booster ( van dokter Nassif, plastisch chirurg in Beverly Hills en bekend van TV-programma “Botched” ) voor een volle en gehydrateerde huid

ReGEN GF Collageen & elastine Booster dankzij de innovatieve  groeifactoren ter verjonging van de huid. 

DERMABUILDER Botox-like Booster voor het verminderen van expressie rimpels

BRITENOL anti pigment BOOSTER voor het verhelderen van de teint en/of pigmentvlekken

NOG MEER RESULTAATGERICHT?

+PEEL Mesopeel, een gamma medische peelings, die dankzij een groep van hydrazuren een exfoliërende actie hebben op de huid met o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur, glycolzuur en gecombineerde mesopeels.

Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing en zorgt voor een regeneratie van de collageen en elastine vezels, egaliserend effect en vasculaire stimulatie.

+PHOTOGEN Photogen werkt op basis van radiofrequentie & fototherapie voor het aanpakken van huidversteviging met een liftend effect. 

DE IDEALE START!

Get the glow! Starten doe je best met een kuur van 3 behandelingen in 6 weken. Zo werken we verder op het behaalde resultaat van de vorige behandeling en krijg je een intenser resultaat! 

WELKE BEHANDELING?

✔ HYDRAFACIAL SIGNATURE

Reiniging + Peelenlegt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en intense exfoliëring

Extractie + Hydratatieverwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorgt met intense en perfecte hydratatie

Insluising + Beschermingverzadigt de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren = huid in balans

✔ HYDRAFACIAL FOCUS  

> + Booster zone + LED (celregeneratie)

✔ HYDRAFACIAL FULL  

> + Booster volledig gelaat + LED (celregeneratie)

✔ HYDRAFACIAL FULL +PEELING 

> + Booster volledig gelaat + LED (celregeneratie) + MESOPEEL

✔ HYDRAFACIAL FULL +PHOTOGEN

> + Booster volledig gelaat + LED (celregeneratie) + PHOTOGEN

OPTIES

✔ Extra Focus of Full Booster

✔ Decolleté

✔ Gelaatsmassage met vitaminen

✔ Rugbehandeling