fbpx

MESOPEEL

De behandeling gaat niet enkel zichtbaar uw huid verbeteren, maar met de Mesopeel behandeling kunnen we ook zeer goed focussen op het verminderen van couperose.

Waarom Mesopeel?

Mesoestetic® stelt een hoogontwikkeld gamma medische peelings voor die dankzij een groep van hydrozuren een exfoliërende actie hebben op de huid o.a. melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.

Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing en zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels, egaliserend effect en vasculaire stimulatie.

Mesoestetic® beschikt ook over de unieke MEDISCHE ISO-normen. Deze peeling wordt dus medisch geacht, wat haar onderscheidt van alle andere peelings.

De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: anti-aging, pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, striemen, littekens…

Hoe?

Een kuur van 5 sessies om de 2 weken + 5 cosmedische Mesoestetic® thuisproducten


Het resultaat

De behandeling gaat niet enkel zichtbaar uw huid verbeteren, maar met de Mesopeel behandeling kunnen we ook zeer goed focussen op het verminderen van couperose.

Voor u betekent dit:
> Een zichtbaar frissere huid
> Minder oneffenheden en vlekken
> Minder grove poriën
> Minder lijntjes en meer stevigheid


Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Mesopeel & Mesoéclat?

Mesopeel passen we toe bij het verwijderen van dode huidcellen en is geschikt voor alle huidtypen. Bij de Mesopeel maken we gebruik van LED therapie , waardoor het resultaat geoptimaliseerd wordt. Mesoéclat is geschikt voor de beschadigde (photo ageing) en rijpe huid en ook hier optimaliseren we het resultaat met LED therapie

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Mesopeel behandelingen bestaan uit een reeks van vijf behandelingen met telkens 10 tot 14 dagen tussentijd. Iedere behandeling kan afzonderlijk of in kuurvorm toegepast worden. Bij een kuurbehandeling krijgt u aangepaste verzorgingsproduct mee naar huis. Zo kan u thuis op correcte wijze verder behandelen.

Is deze behandeling veilig?

Mesoestetic haar behandelingen zijn zeer veilig. Afhankelijk van de toestand van de huid zal onze expert kiezen voor een oppervlakkige of middeldiepe peeling.  Al deze peelings zijn gebufferd. Dit wil zeggen dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en zo de kans op irritatie geminimaliseerd wordt.

Wenst u nog meer informatie? Neem contact met ons op over deze behandeling en wij informeren u verder.


Stappenplan van de behandeling

> Reinigen van het gelaat
> Prep Solution aanbrengen
> Mesolips aanbrengen op de gevoelige zone’s
> Aangepaste Mesopeel aanbrengen
> Neutralizing spray
> Led therapie
> Aangepaste ampoule of retinol booster
> Spf Mesoprotech

 

Opties

> Hydrafacial 2 stappen ( intensieve zuivering & extractie )
> Needling ( zonneschade I grove poriën littekens I pigment I huidversteviging )
> Gelaatsmassage met vitaminen ( onstpanning en vitaminenboost )
> Decolleté meebehandelen

Meer info

Voor & Na