fbpx
[et_pb_dcsbcm_divi_breadcrumbs_module _builder_version=”3.0.105″ hide_homebreadcrumb=”off” separator=”sep-raquo” hide_currentbreadcrumb=”off” background_color=”#c0d9cf” homebreadcrumborientation=”left” background_layout=”light” fontsbreadcrumbs_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumbs_line_height_tablet=”2″ fontsseperator_font_size_tablet=”51″ fontsseperator_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_font_size_tablet=”51″ fontsbreadcrumblinks_line_height_tablet=”2″ fontsbreadcrumblinks_text_color=”#ffffff” /]

PCA Skin Oxygenating Trio | Esthetische Huidverzorging

Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

Oxygenating Trio®

Dit product met anti-oxidanten neutraliseert vrije radicalen die schadelijk zijn voor de huid, zoals slechte eetgewoonten, roken en overmatige blootstelling aan de zon. Helpt tevens om gezonde huid te behouden en verslapte en gestresste huid er weer jonger uit te laten zien.

BEHANDELING

OXYGENATING TRIO

✔ Reiniging + Toner

✔ Gentle Exfoliant + Toner

✔ Gelaatsmassage

✔ Activator STEP I

✔ Detoxifier STEP II

✔ Serums

✔ Oxygenator STEP III

✔ SPF creme

OPTIES

✔ Detox Gel ( dieptereiniger & verwijderen van de zwarte puntjes )

✔ LPG Lift ( huidverstevigende mechanische bindweefselmassage )

Voor & na