fbpx

PCA SKIN PEEL 

De fruitzuurpeels zijn resultaatgericht voor alle huidtypes, ongeacht etnische herkomst of huidconditie. De peelings verlopen zonder de ongemakken van traditionele peelings en geen downtime. Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan een miljoen PCA peelings uitgevoerd.  Er zit wetenschap achter elk product en elke behandeling. Geavanceerde technologie voor stabiliteit van de ingrediënten en penetratie in de huid.

Optimale efficiëntie dankzij Omnisome Delivery System: een transdermaal delivery system dat gebruikt wordt in medicatie en garant staat voor een optimale werkzaamheid

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acné, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien

BEHANDELING

PCA SKIN PEEL

✔️ Reiniging + Toner

✔ Gentle Exfoliant + Toner

✔ Fruitzuurpeeling

✔ Serums + SPF creme

OPTIES

✔ Detox Gel ( dieptereiniger & verwijderen van de zwarte puntjes )

✔ Therapeutic Mask ( therapeutisch masker voor extra resultaat )

✔ LPG Lift ( huidverstevigende mechanische bindweefselmassage )

PROTOCOL

Het gebruik van de PCA Skin producten voor thuis is verplicht, indien er thuis geen PCA Skin producten worden gebruikt is een Post Procedure Kit twv €50,00 aankopen verplicht !

Om tot een gewenst resultaat te komen op gebied van huidproblemen of anti-aging zullen meestal 3 of 5 behandelingen kort na elkaar nodig zijn.

Om het behaalde resultaat te behouden is het van belang ook het thuisverzorgingsprogramma te volgen.

Voor & na