fbpx

PCA SKIN Retinol Peel

Fijne lijntjes en rimpels ontstaan vroeg of laat bij iedere huid. Bepaalde factoren versnellen dit proces. Denk dan aan stress, zonschade en/of roken. Dan is het fijn dat er een behandeling is, waarmee we deze ontwikkeling een halt toe kunnen roepen. Dat doen we met de Retinol Peeling. Deze behandeling mag dan krachtig zijn; het voelt hooguit wat prikkerig en de bijwerkingen zijn minimaal.

Denk je als je het woord peeling hoort meteen aan een extreem rode huid, die ook nog eens gaat vervellen? Daar hoef je bij de Retinol Peeling van PCA Skin niet bang voor te zijn. Dit is namelijk minimaal; de huid oogt na de behandeling mogelijk iets rood en zal een klein beetje vervellen. Het zal niemand echt opvallen. Nee, dat doet het resultaat na afloop wel. Omdat de behandeling nog tien dagen door werkt, wordt de huid gaandeweg verbeterd. Dat betekent dat je na tien weken het ultieme resultaat kunt zien.

BEHANDELING

RETINOL 4% PEEL

✔ Reiniging + Toner

✔ Gentle Exfoliant + Toner

✔ Serums

✔ Retinol Peeling

✔ SPF creme

OPTIES

✔ PCA Peel ( fruitzuur peeling voor extra resultaat )

✔ Therapeutic Mask ( therapeutisch masker voor extra resultaat )

✔ LPG Lift ( huidverstevigende mechanische bindweefselmassage )

VOOR & NA

PROTOCOL

Het gebruik van de PCA Skin producten voor thuis is verplicht, indien er thuis geen PCA Skin producten worden gebruikt is een Post Procedure Kit aankopen verplicht !

Om tot een gewenst resultaat te komen op gebied van huidproblemen of anti-aging zullen meestal 3 of 5 behandelingen kort na elkaar nodig zijn.

Om het behaalde resultaat te behouden, is het van belang om ook het PCA SKIN thuisprogramma te volgen.