fbpx

Photogen

Photogen werkt op basis van radiofrequentie & fototherapie voor het aanpakken van huidversteviging met een liftend effect.

Waarom Photogen?

Photogen werkt op basis van radiofrequentie & fototherapie voor het aanpakken van huidversteviging met een liftend effect.

Het Photogen-systeem zorgt meteen voor mooie resultaten vanaf de eerste behandeling en is geschikt voor alle leeftijden en huidtypes, maar voor een optimaal resultaat adviseren we een kuur van 10 beurten.

Zonder pijn, ongemak of neveneffecten, zoals roodheid of irritatie krijg je een liftend en verjongend effect. Je voelt hooguit een aangename warmte op de behandelde zone.

In Detail

Photogen combineert 2 technologie├źn: radiofrequentie en fototherapie. De combinatie van die twee technieken biedt heel wat mogelijkheden.

Bij radiofrequentie hebben we als mogelijkheden de unipolaire of bipolaire radiofrequentie.

Bij unipolaire overdracht of transfer krijgen we een betere doordringbaarheid van de huid, waardoor actieve stoffen beter in de huid kunnen dringen. Een specifieke radiofrequentie past de doordringbaarheid of permeabiliteit van het huidmembraan aan, waardoor we dat effect krijgen. Het effect is vergelijkbaar met het effect van Mesotherapie, maar bij de Photogen-behandeling worden geen naalden gebruikt.

Bipolaire overdracht werkt in op het meest oppervlakkige niveau van de huid (0,5 tot 1 cm). Bij bipolaire overdracht verhogen we op een gecontroleerde manier de temperatuur van de huid. Dat verhoogt de activiteit van de fibroblasten en op hun beurt vermenigvuldigen die de vorming van collageen en elastine. Zo verkrijgen we een liftend effect zonder plastische chirurgie.

Met unipolaire radiofrequentie verwarmen we de huid selectief, maar diepgaand. Daardoor trekt het collageen samen en herstructureert het zich. De kwaliteit van de huid verbetert en je krijgt onmiddellijk een liftend en verstrakkend effect. De unipolaire radiofrequentie werkt in op een diepte van 2 tot 3 cm. Daardoor is de techniek enkel geschikt voor het lichaam en niet voor het gelaat. Om cellulitis en plaatselijke vetophopingen te behandelen of de huid te verstevigen is het een zeer effici├źnte techniek.

Photogen werkt naast radiofrequentie ook met fototherapie. Bij die fototherapie werken 140 ledlampen van elk 0,5 watt en in 4 verschillende kleuren met elk verschillende stralingsniveaus in op de huid. De lichtcombinaties hebben verschillende weldadige effecten.

  • Infraroodlicht (880 nm) werkt intensief regenerend en helend. Het is effectief tegen cellulitis en plaatselijke vetophopingen.
  • Rood licht (660 nm) werkt biostimulerend en herstellend. Het verhoogt het cellulair metabolisme.
  • Geel licht (590 nm) werkt dan weer goed tegen rimpels. Het erbetert de uitstraling van de huid.
  • Blauw licht (470 nm) tot slot werkt uitstekend tegen acne


Stappenplan van de behandeling

> Reinigen van het gelaat
> Glycolic E + F ampoule
> Aangepaste C Prog Solution
> Bipolaire overdracht
> Specifiek serum + PTC Complex
> Radiofrequentie
> Led therapie
> Anti aging flash ampoule
> Spf Mesoprotech


Opties

> Hydrafacial 2 stappen ( intensieve zuivering & extractie )
> Needling ( zonneschade I grove pori├źn littekens I pigment I huidversteviging )
> Gelaatsmassage met vitaminen ( onstpanning en vitaminenboost )


Meer info

Voor & Na