Home » Huidplan » Rainpharma

RainPharma – Huidverzorging in balans

RAINPHARMA kiest voor een holistische aanpak! Niet zomaar een gelaatsverzorging maar een ware treatment met respect voor je huid & de natuur. 100% Belgische en natuurlijke huidverzorging.

RAINPHARMA

Niet zomaar een gelaatsverzorging maar een ware treatment met respect voor je huid & de natuur.

Deze zijn gericht op huidverzorging en relaxatie. Elke verzorging bestaat naast een dubbele reiniging en peeling, ook uit een versgemaakt masker van algen, klei, spirulina, bloemenwaters & natuurlijke aroma’s die bij elke verzorging aangepast worden aan de noden van je huid en je emoties op het moment zelf.

Elke keer is de gelaatsverzorging bijgevolg anders. Je hoeft op voorhand ook geen keuzes door te geven. Onze Rainpharma skincare specialiste zal haar keuze maken aan de hand van een analyse.

HELLO TREAT

De ideale manier om kennis te maken met Rainpharma

We ontvangen je met een heerlijk aromatisch voetbad & scrub. Ondertussen vul je ons uitgebreid intake formulier in zodat we je beter kunnen leren kennen, adviseren en bepalen waar je huid nood aan heeft. We legen je ook kort de filosofie van uit.

Nadien mag je plaats nemen op de behandeltafel en gaan we van start met de verzorging
Tijdens het masker krijgen je handen een verwen beurt met een aromatische peeling en massage, dit is trouwens altijd het geval bij een premium treat.

Na de verzorging nemen we de tijd om met jou het inbegrepen 6 stappen thuisverzorgingsplan t.w.v. €99 te overlopen, alsook vrijblijvend advies te geven over de aroma’s en voedingssupplementen die je alle deugd zullen doen.