fbpx

Maatregelen Covid-19

Update 07/01/2021

Momenteel mogen wij spijtig genoeg nog altijd geen behandelingen uitvoeren. we contacteren je van zodra we een datum doorkrijgen van heropening :

1. klanten die een afspraak hadden staan > we contacteren je voor het maken van een ni!euwe afspraak

2. klanten die geen afspraak hadden staan > je ontvangt een mail van zodra we opnieuw afspraken mogen inplannen

3. nog geen klant en wens je graag een afspraak > schrijf je in op onze nieuwsbrief of stuur ons een mailtje naar hello@huidenbodyplan.be

 

Veiligheidsmaatregelen en aanpassingen

Om alles zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal aanpassingen doorgevoerd.

Aanpassingen voor reservaties 

– Op maandag zal er enkel online gewerkt worden voor onze klanten die verkiezen om nog niet naar het center te komen en hun begeleiding op afstand wensen verder te zetten.

Aanpassingen voor shop

– Op zaterdag zal onze shop enkel open zijn op afspraak. Maak je afspraak online. Voor aankoop producten voorzien we 15 min, voor advies producten voorzien we 30 min. Op dinsdag & donderdag is de shop wel open zonder afspraak, maar we raden aan om je producten zoveel mogelijk te bestellen via onze webshop:  www.huid-bodyplan.myshopify.com Je kan hier kiezen voor levering of afhaling. Kies je voor afhaling dan plaatsen we je pakket in een veilige box op onze parking zodat je kan afhalen wanneer het je uitkomt.

– Je kan terug online afspraken maken:  www.huidenbodyplan.be/afspraak/

Aanpassingen voor hygiëne

– Ontsmet je handen met handgel bij het binnenkomen, die zal klaarstaan aan de voordeur.

– Elke gelaatsbehandeling en Efit behandeling wordt met 15 minuten verlengd zodat we tijd hebben om tussen elke klant de cabine en het materiaal grondig te ontsmetten. We werken enkel met wegwerphandoeken, wegwerphaarbanden, … en hebben uiteraard gekozen waar mogelijk voor de 100% biologisch afbreekbare versie. Mogen wij vragen aan onze Efit klanten om, indien mogelijk, eigen handdoek en dekentje mee te brengen. De wegwerphanddoeken zijn hier niet zo geschikt.

– Wij zullen werken met plexi gelaatsmaskers en ook een mondmasker voor maximale veiligheid. We vragen ook aan onze klanten om met mondmasker binnen te komen. Heb je er geen? We hebben zowel wegwerpbare (€1/ stuk) en herbruikbare maskers van HydraFacial (€35/stuk)

– Aan de kassa, en in de consultatie/ huidanalyse ruimtes worden schermen geplaatst. ⁠

We willen je ook vragen in de auto te wachten tot we je een seintje geven dat het veilig is om naar binnen te komen. Op die manier zijn we nooit met te veel samen in het center aanwezig, en kunnen we alles grondig ontsmetten tussen elke klant.
Je komt best niet veel te vroeg, dan hoef je niet lang te wachten.