fbpx

Merken

 

De essentie van Environ

Waarom Environ?
Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Hoe jong of oud je ook bent, Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak tekort aan. Het unieke vitamine A Step-Up System van environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

De essentie van PCA Skin

Is gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen waarbij diverse serus gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt. 

PCA skin selecteert huidinstituren in het hogere segment en hoog opgeleide professionals. Huidspecialisten die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering. Ze staan internationaal bekend om het effectief oplossen van huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering en krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en veroveren nu ook België.

De essentie van Rainpharma

RainPharma is made in Belgium.

Ze maken natuurlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht, een sterk lichaam en geest in balans. Het idee ontstond al in 2006. Maar omdat ze de lat zo hoog legden, duurde het tot 2010 voor de eerste producten van de band rolden. Eerst waren er state-of-the-art orthomoleculaire voedingssupplementen, daarna lanceerden ze de RainPharma shakes, een gamma van kwalitatieve eiwitshakes. Een ingenieus huidverzorgingssysteem voor het gelaat en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam volgden.

De essentie van Jane Iredale

Waarom minerale make-up van Jane Iredale? 

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de jane iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en- behandelingen verhogen.

Jane Iredale brengt de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en fijne textuur.

De essentie van de ANP huidsupplementen

Uw huid is de spiegel van uw gezondheid.

Daarom is een gezonde voeding een eerste stap in uw huidverzorgingsplan. We geloven in een holistische benadering van schoonheid (beauty) en welbehagen (well being).  De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid van binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en ingrediënten van je skincare producten ook zijn.

Spring eens binnen in onze shop  →